JV Cosmetics AHC Forte®

Werkt uitstekend tegen overmatig zweten van de handen en voeten

€ 23,19

(€ 773,00 / l, Incl. 21% BTW - Exclusief verzendkosten)

Inhoud: 30 ml

Levering uiterlijk op donderdag, 02. juni, wanneer je voor vrijdag 07:00 uur besteld.

Op voorraad

Volumekorting beschikbaar!

 • vanaf 2 voor maar € 22,07 / stuk -5%

Kenmerken & Voordelen

 • Ideaal voor handen en voeten
 • Extra sterk en zeer effectief
 • Voor de niet zo gevoelige huid
 • Door JV cosmetics ®

Art. nr.: JVC-AHC30F30, Inhoud: 30 ml, EAN: 7640127620014

Beschrijving

AHC Forte ®

Speciaal voor handen en voeten - tegen overmatig zweten

Zweet, ook wel transpiratie genoemd, is een volledig normale lichamelijke functie om overtollige warmte af te geven en daardoor de lichaamstemperatuur te reguleren. Naast de functie van zweten als waterregulerende regelaar en de uitscheiding van metabole eindproducten, kan verhoogd of zwaar zweten worden veroorzaakt door een verscheidenheid aan factoren.
Afgezien van de externe omstandigheden zoals het klimaat en de fysieke conditie, kan een verscheidenheid aan redenen voor onregelmatig en impulsief zweten worden veroorzaakt door factoren zoals: mentale stress, zoals angst of opwinding, emotionele onbalans of gewoon abnormaal zweten, bijvoorbeeld hyperhidrose, anhidrose , hypohidrosis. Een intense en onaangename geur ontstaat vaak in verband met toegenomen zweten. Een onaangename geur kan in de meeste delen van het lichaam resulteren. De typische geur wordt voornamelijk veroorzaakt door het verval van de huidbacteriën. Het kan worden gevonden meestal in de liesstreek, oksels, borst, huidplooien en tussen de tenen. In het dagelijks leven, vooral in het professionele leven, kan dit een enorme belasting zijn voor de persoon en zijn omgeving.

AHC Forte ® Anti-transpirant vernauwt tijdelijk de zweetporiën en dus wordt er minder secretie van zweet naar het oppervlak van de huid getransporteerd. Transpiratie is sterk verminderd rond de delen van de huid die worden behandeld met AHC Forte ® of tijdelijk volledig worden voorkomen. De activiteit van de zweetklieren is beperkt op een natuurlijk niveau, zonder hun functie te beperken. Door een gedeeltelijke vermindering van transpiratie, wordt de temperatuurbalans in uw lichaam niet beïnvloed. Zoals eerder, heeft het lichaam voldoende verdampingsoppervlakken beschikbaar.
Andere kenmerken van de lagen van de huid op de voetzolen en op de binnenpalm van de hand worden beschreven. Er zijn daarom specifiekere ingrediënten toegevoegd. Een optimaal effect wordt bereikt. AHC Forte ® is gebaseerd op hoogwaardige ingrediënten die aan zeer hoge normen voldoen. Aldus is een zeer goede werkzaamheid met goede compatibiliteit gegarandeerd.
De AHC Forte ® is vrij van parabenen, triclosan, nanodeeltjes en synthetische parfums.

Toepassingsmogelijkheden:

 • Op de handpalmen en voetzolen
 • Mag in uitzonderlijke gevallen worden toegepast op andere regio's (oksels, rug). Voor delen van het lichaam zoals de schouders, het voorhoofd, de rug, enz. AHC classic ® of AHC Sensitive ® moet in plaats daarvan worden gebruikt.
 • Eenvoudig en veilig in gebruik

Met hoogwaardige en huidvriendelijke ingrediënten:

 • Salvia officinalis (SAGE) werkt tegen overmatige transpiratie en reguleert het verfrissende effect
 • Unsea barbata (Barber's jeuk) bekend als een sterk antibacterieel werkend natuurlijk medicijn, ontstekingsremmend effect
 • Eugenia cariophyllus (anjerbloem) heeft een ontstekingsremmend en pijnstillend effect

Toepassing aanbeveling:
Gedurende de eerste 3-5 dagen behandel de aangetaste gebieden door een watje, wattenstaafje of een dunne laag direct met de vingertop te drenken en het product meerdere keren te deppen (ongeveer 15 tot 20 keer). De eerste 3-5 dagen moet u het exacte proces elke nacht herhalen. Pas daarna wekelijks toe als dat nodig is. Pas daarna wekelijks toe als dat nodig is. Het wordt aanbevolen om het product 's nachts te gebruiken vanwege de volgende redenen: ' s Nachts kan het product volledig door de huid worden opgenomen, waardoor het volledige effect kan worden bereikt. Bovendien worden vlekken of resten op kleding voorkomen. Laat de oplossing volledig drogen (2-4 uur) voor het aankleden om vlekken op kleding te voorkomen. Gebruik zeer weinig AHC. Na het deppen kan in sommige gevallen tijdelijke jeuk optreden. Dit is normaal en verdwijnt na ca. 5-10 applicaties. Kort je okselhaar tot een minimum in, zodat de vloeistof direct het huidoppervlak kan bereiken. Als u uw oksels scheert, wacht dan ten minste 24 uur tot de volgende aanvraag. Behandel slechts een klein deel van het gehele te behandelen gebied tijdens de eerste dagen van gebruik. Test eerst de reactie van je huid. Werk vanuit het midden naar buiten.

Opmerking: Niet gebruiken op geïrriteerde of beschadigde huid. Ongeschikt voor kinderen. Vermijd contact met de ogen! Alleen voor extern gebruik! Behandel het hele lichaam niet, dit kan oververhitting veroorzaken. Niet inslikken en niet van toepassing op de slijmvliezen en geslachtsorganen. Gebruik het product 's avonds en laat de oplossing volledig drogen voordat u zich aankleedt, aangezien het product vlekken op uw kleding kan maken.

Opmerking: de meest voorkomende oorzaak van huidirritatie is een overdosis! Gebruik altijd zo min mogelijk AHC! Laat het volledig drogen voordat je je kleren aantrekt, want dit kan vlekken achterlaten.

Merken: JV Cosmetics
Producteigenschappen: Oksels, Voeten, Handen

Ingrediënten (INCI)

 • Denatured Alcohol
 • 30Procent Aluminum Chloride
 • Aqua
 • Usnea Barbata Extract
 • Eugenia Cariophyllus
 • Salvia Officinalis Leaf Extract
 • Propylenglycol
 • Phenoxyethanol
 • Eugenol

Veiligheids- en Gevaarinstructies

Signaalwoord : waarschuwing

Veiligheidsinstructies:

 • P210 - Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken.
 • P101 - Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden.
 • P102 - Buiten het bereik van kinderen houden.

Gevaarinstructies:

 • H226 - Ontvlambare vloeistof en damp.

Videos bij product:

 • AHC Forte® Anti-transpirant - Tegen sterk zweten

Vragen & antwoorden over JV Cosmetics AHC Forte®

Krijg specifieke antwoorden van klanten die dit product hebben gekocht

Recensies van onze klanten

recensies in Nederlands voor JV Cosmetics AHC Forte®

23 recensies in andere talen

3,9 van 5 sterren
5 Sterren
15 (60%)
4 Sterren
3 (12%)
3 Sterren
1 (4%)
2 Sterren
1 (4%)
1 Sterren
5 (20%)

25 Beoordelingen

Er zijn nog geen recensies in het Nederlands, maar 23 recensies in een andere talen


Vergelijkbare producten

Anderen kochten ook: